Shopping Cart
АЛКАЛИСЕПТ - без пяна - силно алкален за мазнини

АЛКАЛИСЕПТ - без пяна - силно алкален за мазнини

Силно алкален почистващ препарат. Без пяна. Подходящ за CIP метод. Почиства масла, мазнини, белтъци, захари.За ежедневно почистване посредством CIP метод...

Price: 7.20лв. без ДДС: 6.00лв.

Силно алкален почистващ препарат. Без пяна. Подходящ за CIP метод. Почиства масла, мазнини, белтъци, захари.

За ежедневно почистване посредством CIP метод на съоръжения в Млечната, Пивната, Винарската промишленост като: пастьоризатори, хомогенизатори, автоклави, тръбопроводи, танкове, филтри на центрофуги, миялни машини за касетки, пътни цистерни, кутери, лентови фритюрници и др.

Ефективен при разтваряне на мазнини и белтъци. Предназначен е за почистване на пастьоризатори, резервоари, тръбопроводи, варилни инсталации, миялни машини за касетки и др.

Внимание: Не е подходящ за месинг, цинк, поцинковани повърхности!

  • Икономичен силно алкален концентрат.
  • Ефективен както при твърда, така и при мека вода.
  • Непенливостта на препарата и високата турболентност в CIP инсталациите способстват за ефективното почистване.
  • Отстранява успешно замърсявания от масла, мазнини, белтъци, захари.
  • Подходящ е както за двуфазов, така и за еднофазов метод на пастьоризация.
  • Лесно се изплаква.
  • Не съдържа хлор.


Индустриална химия
Състав: Съдържа натриев хидроксид и комплексообразуватели.
Технически данни: Външен вид: безцветна течност; Мирис: почти без мирис Плътност: 1,35-1,38; рН –стойност (1 % р-р): >13 Съдържание на фосфати в препоръчаните концентрации на работните разтвори – няма.
Сфери на приложение За ежедневно почистване посредством CIP метод на съоръжения в Млечната, Пивната, Винарската промишленост като: пастьоризатори, хомогенизатори, автоклави, тръбопроводи, танкове, филтри на центрофуги, миялни машини за касетки, пътни цистерни, кутери, лентови фритюрници и др. Ефективен при разтваряне на мазнини и белтъци. Предназначен е за почистване на пастьоризатори, резервоари, тръбопроводи, варилни инсталации, миялни машини за касетки и др. Внимание: Не е подходящ за месинг, цинк, поцинковани повърхности!
Начин на употреба: Под формата на разтвор с концентрация 1÷3% според степента на замърсяване. Посредством компютъризирани CIP устройства или чрез потапяне/ опръскване. Време за въздействие: до 30 минути. Температура : до 90 С. След почистване да се изплакне с вода.Контролът на концентрацията може да се осъществява чрез измерване на специфичната кондуктивност или чрез титруване. Кривите на проводимост и инструкциите за титруване могат да Ви бъдат предоставени.
Екологичност: Продуктът е съобразен с изискванията на Закона за опазване на околната среда.
Съвети за безопасност: Опасни вещества: съдържа повече от 30% натриев хидроксид. Символи за опасност: С, корозивно действащ Рискови фрази: R35 причинява тежки изгаряния. Фрази за безопасност: При попадане в очите незабавно да се изплакнат с вода при отворен клепач в продължение на 15 минути и да се потърси медицинска помощ. Веднага да се съблече замърсеното облекло и обувки. При контакт с кожата веднага да се измие обилно с вода. При работа с препарата да се използват подходящо работно облекло, ръкавици и предпазни средства за лицето/очите. В случай на инцидент или неразположение незабавно да се потърси медицинска помощ.
Други указания: Опаковката се изхвърля само напълно празна на определените за това места. Продуктът е предназначен за професионална употреба. ИЛБ се предоставя при поискване.
Опаковка: ПЕ бутилка 1кг.; ПЕ туба 30 кг.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: Индустриална химия

Ajex LTD - BULGARIA - 1505 Sofia, Cherkovna str. #53 Tel.+359.2.4444.116; +359.885.190.299; +359.889.021.131 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!