Shopping Cart

Плащане и Доставка

Начин на доставка и плащане:

1. След оформяне на поръчката служител на Айекс ЕООД се свързва с Вас по указания телефонен номер при регистрацията.
2. Вие извършвате плащането по избрания от Вас метод или платежна система. Възможни варианти са вземане от офиса ни в гр.София, Бул. Асен Йорданов 14 - сградата на Химатех, използване на наложен платеж и плащане в офис на Еконт, банков превод, Paypal.
3. Айекс ЕООД оформя товарителницата и предава стоката  на куриерската фирма, в случай, че не сте отбелязали, че лично ще си я получите.
4. ПАЗЕТЕ ДОКУМЕНТА ЗА ПЛАЩАНЕ КЪМ ЕКОНТ - ППП за наложен платеж (НП) и го прикрепете към фактурата, която ще Ви изпратим! На фактурата се изписва ПЛАЩАНЕ ПО БАНКА, защото НП се изплаща към Айекс по банков път от ЕКОНТ по споразумение. При НП, молим да не нареждате суми по получената фактура за да не се получава дублиране на плащането!

ПЛАЩАНЕ
1. В случай, че стоката се заплаща по банков път, то същата се освобождава веднага след постъпване на средствата по сметки на Айекс ЕООД. Плащането може да бъде наредено към сметките ни в Уникредит Булбанк, като основание за плащането впишете номера на Вашата поръчка.

  • Уникредит Булбанк - IBAN: BG79UNCR70001522565841 BIC/SWIFT: UNCRBGSF

             


2. Директно плащане през вПОС с кредитни и дебитни карти на Борика, Visa, Mastercard и Maestro - бърз удобен и сигурен начин да заплатите Вашата поръчка и тя да бъде обработена веднага. Разпращането се осъществява през системата на БОРИКА директно на техния сайт и са 100% защитени. Айекс ЕООД и електронният магазин - Ajex E-shop не оперира и няма достъп до информацията която предоставяте! 

3. Имате възможност да ползвате услугата "НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ" на Еконт Експрес за да заплатите продуктите си при получаване на стоката. По този начин имайте в предвид, че заплащате комисионна от цялата сума. Ето защо, при по-големи суми Ви препоръчваме да използвате алтернативни методи, като най-достъпният остава банков превод.

5. Можете да заплатите в български лева Вашата поръчка в нашата база, намираща се в гр.София, бул. Асен Йорданов 14 - Дружба 1, сградата на ХИМАТЕХ. След плащането се издава касов бон и данъчна фактура.

6. За Ваше улеснение можете да заплатите стоката и с кредитна или дебитна карта на ПОС терминала в нашия магазин. Аналогично с т. 6 Ви се издават платежни документи и данъчна фактура.

7. Плащането през международната система за разплащане PayPal се осъществява с превод към OFFICE@AJEX.BG


ДОСТАВКА

1. Безплатна доставка може да се коментира при едрови поръчки.

2. Айекс ЕООД има подписан партньорски договор с Еконт Експрес.

3. Стандартен срок на доставка - 24 часа 

5. Можете да получите стоката в офиса на Айекс ЕООД в гр. София - бул. Асен Йорданов 14 - сградата на ХИМАТЕХ

6. Поръчки с доставка извън територията на Република България се осъществяват след 100% получаване на сумата по Вашата поръчка. Като допълнително се уточняват условията и избора на куриерска компания.


Към всяка покупка получавате данъчна фактура, стокова разписка и ако плащането е извършено в наш офис - фискален касов бон.
При въпроси се свържете с нас на тел. +359 8885 021131
Айекс ЕООД
ДДС № BG203358944
1592 София, бул. Асен Йорданов 14
МОЛ Константин Вълев

Айекс ЕООД BG203358944 - 1592 София, бул. Асен Йорданов № 14 Tel.+359.885.021131; +359.879.021.132 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!