Shopping Cart

Пожароизвестителна и пожарогасителна централа SmartLine 036/4

Серията SmartLine конвенционални пожароизвестителни контролни панели предлага модел с 4 зони, разширяем до 36 зони (SmartLine036). На всяка зона могат...

  • Производител: Inim
  • Модел: SmartLine 036-4
  • Наличност: В наличност

Price: 436.92лв. без ДДС: 364.10лв.

Серията SmartLine конвенционални пожароизвестителни контролни панели предлага модел с 4 зони, разширяем до 36 зони (SmartLine036). На всяка зона могат да се свържат до 32 устройства. Многобройните функции (таймер, логика с уравнения и т.н.), обширната гъвкавост (автоматично балансиране на изхода, многофункционални входове, персонализирани изходи, вградена газова функционалност и т.н.) и иновативни възможности за връзка (RS485 BUS за допълнителен захранващ блок, интернет връзка и т.н.), осигуряват спокойствието, че този мощен инструмент е способен да удовлетвори всяка нужда при всякакъв монтаж. SmartLine контролните панели имат наблюдавани изходи (един на дънната платка и по един на всеки добавен разширител) за активирането на аудио-визуалните сигнализиращи устройства, програмируемо реле изход, изходи за сигнал повреда и два 24V изхода (един с постоянно захранване и един с възможност за прекъсване според зададени от инсталатора условия). Освен това, всяка зона разполага с терминал, който може да бъде конфигуриран като: изход отворен колектор (активиран от предварително програмирани условия), или датчик за газ 4-20mA. Системната информация се изобразява на графичния екран и LED светодиодите на предния капак на контролния панел. RS485 BUS поддържа 4 дистанционни повторителни панела (SmartLetUSee/LCD-Lite). Тези повторителни панели предават всички данни за пожарна аларма и дават достъп на потребителите да управляват системата в съответствие с тяхното ниво на достъп. BUS-а също така поддържа и два захранващи блока, които могат да се свържат по такъв начин, че да позволят наблюдаване на функционалността им и активирането/деактивирането на тяхната изходяща мощност при предварително зададени условия. Програмирането на системата от контролния панел е разбираемо и безпроблемно благодарение на лесните за следване инструкции на екрана. Системата също така може да се програмира и чрез безплатния софтуер SmartLeague. Този интуитивен софтуер за програмиране значително опростява процедурата по програмиране. Платката SmartLAN/485 дава възможност на контролния панел да се свърже с Ethernet мрежа за дистанционен достъп по интернет. Веднъж след като е осъщественa връзката е възможно дистанционно да се променят параметрите на конфигурацията, свалят/качват данни за програмиране и/или да се управлява системата с помощта на контролиращ софтуер базиран на SmartLook графични карти.

Чрез модул платка SmartLetLoose/ONE, поставена в кутията на централата, може да бъде управляван и един канал за гасене с газ. Сертифицирана съгласно EN12094-01.

Меню, лицев панел и софтуер на български език.

Арт. номер: SmartLine036-4 - конвенционален контролен панел с 4 зони, разширяем до 36 зони

Описание на продукта:


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Етикети: Пожарогасене, централа, Inim, Pisat

Ajex LTD - BULGARIA - 1505 Sofia, Cherkovna str. #53 Tel.+359.2.4444.116; +359.885.190.299; +359.889.021.131 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!