Shopping Cart

BeSafe - детски столчета

BeSafe - детски столчета

Едно от най-важните неща на които трябва да обърнем внимание е безопасността на децата по време на пътуване! Отговорните родители се информират предварително и се замислят защо си заслужава да изберат качествено детско столче или предпазни колани за своите бебенца или вече малки деца. Всички знаем, че добри шофьори няма и рисковете по време на едно пътешествие не се свеждат единствено до нашата умелост и сигурността на автомобила.

BeSafe iZi Go е победител в европейските краш тестове за детски седалки!!! Това не е случайно, защото BeSafe разработва най-сигурните технологии за детски столчета, обединяващи не само стилен дизайн, а и ергономичност, леснота при експлоатация и най-важното НАДЕЖДНА ЗАЩИТА на Вашето детенце.

BeSafe iZi Go е победител в най - признатия европейски тест за детски седалки - Stiftung Warentest, а също така B беше е и сред победителите в краш - теста на Auto, Motor und Sport през септември 2011.

Ако децата не са правилно осигурени докато пътуват в моторно превозно средство, те нямат голям шанс да се предпазят когато превозното средство завие рязко, внезапно спре или се блъсне. Затова при транспортирането на дете в моторно превозно средство вие трябва да спазвате основни правила за безопасност. Неспазването им може да коства живота на вашето дете.

Повечето родители мислят за децата си като за по – малки възрастни . Те могат да изглеждат като малки възрастни, но реалността е много по-различна. Защитата на едно бебе или дете в колата е трудно, тъй като телесния състав е много различен от един възрастен. Главата, вратът и гръбначният стълб са деликатни и все още не са добре развити.

Процесът на втвърдяване на костите, наречен осификация, продължава до пубертета за това децата трябва да бъдат обезопасени в детски столчета за коли.

Много често родителите не обезопасяват децата си в автомобила, това застрашава живота и здравето им. На следващите два клипа може да видите какво би се получило в случай на катастрофа.   

Сравнение на продукт (0)

Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)
Ajex LTD - BULGARIA - 1505 Sofia, Cherkovna str. #53 Tel.+359.2.4444.116; +359.885.190.299; +359.889.021.131 - We are looking for international partners, dealers and suppliers!